Hoppa till innehållet

Klubbar

HEET Helsinki Energy Engineering Technology Club

Vi är en finlandssvensk underklubb från Helsingfors. Vi fungerar under Tekniska läroverkets kamratförbund, och fungerar primärt som en underklubb för studerande vid linjen Energi och Miljöteknik i Arcada.

Som mål har vi att förena studeranden, skapa kontakter mellan studeranden och arbetslivet och fungera som en kontakt mellan studeranden och skolan.

Vi gör nära sammarbete med både studeranden och skolan. Vi hoppas på att detta kan möjliggöra en så bra och aktuell skolning som möjligt både nu och i framtiden.

Vi strävar efter att skapa så mycket företagskontakter som möjligt, för att kunna förmedla praktikplatser, sommarjobb etc. Detta gör rekryteringen för företag lättare, eftersom vi redan har kontakterna och bästa sätten att nå de studeranden som är inom målgruppen.

Ordförande
Viki Strand 
+358 50 466 6438

Vice ordförande
Emil Nystedt
+358 404 879 799

heet.club@gmail.com

LAN-klubben

Under år 2010 grundades LAN-klubben av Johannes Edgren, Tomas Kindstedt, Sam Stenvall, Henri Selin samt Christoffer Holmberg. Klubbens syfte är att ordna LANen samt utveckla dem. Klubben ansvarar för själva ordnandet av LAN-partyna, dvs. priser till tävlingar, nätverkshårdvara osv.

Ordförande
Ulrika Ukkonen
+358 45 1057433

Vice ordförande
Anton Doepel

 

 

lan.tlk.fi

Sångsällskapet

Sångsällskapet är ett gäng sångglada verkeiter som träffas för att sjunga tillsammans i stämmor. Stamrepertoaren består av bl.a. snapsvisor och fosterländska visor. Vi träffas en gång i veckan för att öva och ha trevligt tillsammans. Ingen tidigare musikalisk erfarenhet krävs för att komma med i verksamheten! Ta kontakt med Sångsällskapets styrelse ifall ni är intresserad av verksamheten!

Vi ses i visans tecken!

Ordförande
Sebastian Geust
+358 50 324 9003

Vice ordförande
Jonatan Lehtinen

Traditional Games Corner

Traditional Games Corner, eller TGC, är en klubb för alla som vill spela traditionella brädspel tillsammans med andra.
Varje tisdagkväll samlas vi för att spela allt från Monopol till Dungeons & Dragons!

Vi ses på cornern!

Ordförande
Kim Engblom
+358 45 73428669

Vice ordförande
Thomas Wredlund

Sportklubben

Syftet med klubben är att röra på sig på diverse sätt från att spela fotboll eller basket till att testa på olika sporter man inte kanske annars skulle pröva på. Alla som är medlemmar i TLK får delta och man får gärna även ta med sina vänner! Vi kommer röra på oss varje vecka eller mer enligt efterfrågan. Har man grenar eller sporter man vill testa på så är det bara att kontakta klubbens styrelse eller skicka i klubbens signalchatt!

Ordförande
Jessica Lindfors
+358 44 2116130

Vice ordförande
Erik Åhl

Sök