Hoppa till innehållet

Klubbar

HEET Helsinki Energy Engineering Technology Club

Vi är en finlandssvensk underklubb från Helsingfors. Vi fungerar under Tekniska läroverkets kamratförbund, och fungerar primärt som en underklubb för studerande vid linjen Energi och Miljöteknik i Arcada.

Som mål har vi att förena studeranden, skapa kontakter mellan studeranden och arbetslivet och fungera som en kontakt mellan studeranden och skolan.

Vi gör nära sammarbete med både studeranden och skolan. Vi hoppas på att detta kan möjliggöra en så bra och aktuell skolning som möjligt både nu och i framtiden.

Vi strävar efter att skapa så mycket företagskontakter som möjligt, för att kunna förmedla praktikplatser, sommarjobb etc. Detta gör rekryteringen för företag lättare, eftersom vi redan har kontakterna och bästa sätten att nå de studeranden som är inom målgruppen.

Ordförande
Alexander Höglund
+358 44 304 3177

heet.club@gmail.com

LAN-klubben

Under år 2010 grundades LAN-klubben av Johannes Edgren, Tomas Kindstedt, Sam Stenvall, Henri Selin samt Christoffer Holmberg. Klubbens syfte är att ordna LANen samt utveckla dem. Klubben ansvarar för själva ordnandet av LAN-partyna, dvs. priser till tävlingar, nätverkshårdvara osv.

discord.gg/tlklan

Ordförande
Ulrika Ukkonen
+358 45 1057433

 

 

lan.tlk.fi

Bastusällskapet

Bastusällskapet grundades i slutet av året 2022 då elpriserna steg och majstranden slutade med joggningsturerna. Klubbens syfte är att främja samhörigheten i förbundet via bastubad samt annan relaterad aktivitet. Mot en liten terminsavgift erbjuder vi så gott som varje vecka en bastutur. Utöver detta ordnar vi exkursioner till olika bastun.

Ordförande
Krister Bäckman
+358 40 839 6711

Traditional Games Corner

Traditional Games Corner, eller TGC, är en klubb för alla som vill spela traditionella brädspel tillsammans med andra.
Varje tisdagkväll samlas vi för att spela allt från Monopol till Dungeons & Dragons!

Vi ses på cornern!
Signal

Ordförande
Taha Cheramti
+358 41 7153173

Sportklubben

Syftet med klubben är att röra på sig på diverse sätt från att spela fotboll eller basket till att testa på olika sporter man inte kanske annars skulle pröva på. Alla som är medlemmar i TLK får delta och man får gärna även ta med sina vänner! Vi kommer röra på oss varje vecka eller mer enligt efterfrågan. Har man grenar eller sporter man vill testa på så är det bara att kontakta klubbens styrelse eller skicka i klubbens signalchatt!

Ordförande
Jessica Lindfors
+358 44 2116130

Vice ordförande
Erik Åhl

Tekniska Bryggeriklubben

Vårt huvudsakliga mål är att förena människor som delar en kärlek för bryggning och skapa en plats där alla känner sig välkomna, oavsett om de är nybörjare eller har erfarenhet inom bryggvärlden. Här hos oss handlar det inte om erfarenhet, det handlar om passion och gemenskap.

Signal

Ordförande
Robin ”Tildis” Tildeman
+358 45 73435515

Sök