Hoppa till innehållet

HEET-middag

Helsinki Energy Engineering Technology Club är stolta att än en gång välkomna just dig till den traditionella och stämningsfulla
HEET-middagen. Detta är evenemanget för alla ingenjörsstuderande och alumner som är intresserade av energi- och miljöteknik vid Arcada.
Det är inte bara en fest– det är ett unikt tillfälle att träffa Arcada-alumner som kan dela med sig av värdefulla tips och erfarenheter.

När skymningen faller den 4 Maj 2023, och klockan visar 18.00, slår vi upp dörrarna på Majstadsgatan 11, 00560 Helsingfors (COR-huset). Förbered dig på en kväll där hjärtan värms och skratt fyller rummet.Priset inkluderar en smakrik förrätt, en hjärtlig huvudrätt och en söt efterrätt, tillsammans med obegränsad mängd drycker allt från alkoholfritt till öl, vin, lonkero & snaps.VAD: HEET-middag, en 3-rätters middag tillsammans med obegränsad mängd drycker allt från alkoholfritt till öl, vin, lonkero & snaps.NÄR: 4.5.2024 kl 18:00VAR: Majstadsgatan 11, 00560 Helsingfors (COR-huset)VEM: Alla ingenjörsstuderande och alumner som är intresserade av energi- och miljöteknikPRIS: Studerande 20€, alumn 40€DC: Snäppet snyggare, ingen halare

Anmälningslänk: https://forms.gle/8vU9iDV62p2oKZuj7Förbered dig för en oförglömlig kväll fylld med god mat, dryck, och samvaro. Anmäl dig nu och hjälp oss att skapa minnen som varar livet ut!
Anmälningen stängs 1.5.2024 vid midnatt.

Hälsningar,

Helsinki Energy Engineering Technology Club

Sök