Hoppa till innehållet

HEET Karriärmöjlighetsseminarium

Inbjudan till karriärmöjlighetsseminarium: Utforska framtiden

Kära studerande,

Välkommen till ”Utforska framtiden”, ett karriärmöjlighetsseminarium designat specifikt för dig som står inför valet av din framtida karriärbana.

Varför delta? 

Det kan kännas överväldigande att fundera över vad nästa steg i livet ska vara. Vilka möjligheter finns? Vilken riktning är den rätta för just dig? ”Utforska framtiden” syftar till att ge dig en klarare bild av de olika karriärvägar och möjligheter som finns tillgängliga, både efter din examen och redan nu i form av praktikplatser.

Vad kan du förvänta dig? 

Under seminariet kommer framstående branschledare och alumner att dela med sig av sina personliga erfarenheter, insikter och råd. Detta är en unik chans att få en djupare inblick i arbetsvärlden, nätverka med industriledare och även få svar på dina mest brännande frågor.

På plats bjuds kaffe och tilltugg.

Datum och tid: 6.11.2023 kl.17:00-21:00

Plats: Lilla auditoriet i Arcada-byggnaden (Jan-Magnus Janssons plats 1, Helsingfors)

Pris: Gratis 

Vem: Alla intresserade

Observera att platserna är begränsade, så anmäl dig snarast för att säkra din plats. Anmälan sker via https://forms.gle/o4qmXCLL9Mfdppq7A (länken finns också i IG storyn). Anmälningen stänger fredagen 3.11.2023 kl.12:00

Vi ser fram emot att hjälpa dig att utforska din framtid. Tillsammans tar vi steget mot en ljusare och mer säker karriärväg.

Med vänliga hälsningar,

HEET-Club

Sök